Fizetési módok

Fizetési módok

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk, hogy az alábbi fizetési módok közül választhat a szerződéséhez tartozó havi törlesztőrészletének rendezése kapcsán.

 

Csoportos beszedési megbízás

Ha Ön így kívánja rendezni a havi törlesztőrészletét, annyi a teendője, hogy az Ön számlavezető bankjában megadja az egyedi azonosítószámunkat (szolgáltató azonosító - A22196796T242) és a szolgáltató nevét (Cofidis Magyarországi Fióktelepe), valamint az egyedi fogyasztói azonosítójánál feltünteti szerződéséhez tartozó egyedi azonosítószámát, melyről e-mailben vagy  telefonon érdeklődhet ügyfélszolgálatunktól.

 

Banki átutalás

Ha Ön így kívánja rendezni a havi törlesztőrészletét, úgy a Deutsche Banknál vezetett 16300000-03002235-90006400 számú bankszámlaszámunkra történő átutalással élhet. Banki átutalás esetén kérjük, ne felejtse el a szerződésszámát a közlemény rovatban feltüntetni! Társaságunk szolgáltatási díjat számíthat fel, melynek mértékét a Kondíciós Lista tartalmazza.

 

Postai csekk 

Ha Ön így kívánja rendezni a havi törlesztőrészletét, úgy az általunk kiküldött postai csekken teheti meg befizetését. Tájékoztatjuk, hogy postai csekken történő illetve a banki készpénzbefizetés esetén Társaságunk szolgáltatási díjat számít fel, melynek mértékét a Kondíciós Lista tartalmazza.